ГоловнаПолітика

Поліція затримала колишнього заступника начальника ДСНС в Одеській області, який перебував у розшуку у "справі 2 травня"

Йому пред'явили підозру за ч. 3 ст. 135 КК - залишення в небезпеці.

Поліція затримала колишнього заступника начальника ДСНС в Одеській області, який перебував у розшуку у "справі 2 травня"
Руслан Великий
Фото: facebook/Vyacheslav Abroskin

Національна поліція 26 липня затримала колишнього заступника начальника Головного управління ДСНС в Одеській області. Він із березня 2016 року перебував у розшуку за підозрою в причетності до трагічних наслідків пожежі в Будинку профспілок 2 травня 2014 року.

Про це йдеться в повідомленні поліції.

Колишній чиновник, займаючи керівну посаду в ДСНС, не скерував необхідну кількість спецтехніки для гасіння пожежі в Будинку профспілок. Йому пред'явили підозру за ч. 3 ст. 135 Кримінального кодексу - залишення в небезпеці.

Сьогодні 42-річного підозрюваного затримали і взяли під варту.

Нагадаємо, 2 травня 2014 року в Одесі відбулися масові сутички прихильників єдності України та проросійських сепаратистів. У результаті загинули 48 осіб. 124 людини травмовані, серед яких 21 правоохоронець.

Більшість жертв трагедії загинули в Будинку профспілок. Слідство встановило, що масові заворушення були організовані та навмисне сплановані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram