ГоловнаПолітика

Савченко показала логотип своєї партії

"Суспільно-політична платформа Надії Савченко" зареєстрована Мін'юстом.

Міністерство юстиції 17 липня зареєструвало політичну партію "Суспільно-політична платформа Надії Савченко", написала сама Савченко в фейсбуці.

"Відтепер я є не тільки позафракційним народним депутатом України, а також лідером і головою політичної партії "Суспільно-політична платформа Надії Савченко", - зазначила вона.

"Суспільно-політична платформа Надії Савченко "не є партією, створеною для мене або під мене", - додала депутат.

Савченко також поділилася логотипом політсили.

Судячи з усього, мова йде про реєстрацію нової назви партії "НАСТУП Національний альянс свободи і українського патріотизму", яка була створена в 2016 році у Львові. У квітні Савченко повідомила, що з'їзд цієї партії обрав її своїм лідером і змінив назву політсили.

Нагадаємо, що Савченко було обрано до Верховної Ради за списком партії "Батьківщина". У грудні 2016 року вона покинула "Батьківщину" після того, як з'їздила на переговори до лідерів бойовиків "ДНР" і "ЛНР".

Незабаром після цього її анонсовано як лідера громадської платформи РУНА (Революція українського народу), але вже в лютому співпраця була припинена через "розбіжності в баченні базових ідеологічних і структурно-організаційних основ".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram