ГоловнаПолітика

Прес-секретар Саакашвілі спростувала закриття його шоу

Передача йде на літні канікули.

Прес-секретар Саакашвілі спростувала закриття його шоу

Лідер партії "Рух нових сил" Михайло Саакашвілі написав у фейсбуці, що випуск його ток-шоу "Інша Україна", що вийшов напередодні, - останній. Однак виявилося, що передача лише йде на канікули, а не закривається.

"Остання передача, оскільки власників студії змусили розірвати з нами контракт", - повідомив Саакашвілі 28 червня у фейсбуці.

Втім, у коментарі виданню "Детектор медіа" прес-секретар Саакашвілі Дарина Чиж сказала, що програма не закривається.

"У програмі Саакашвілі сказав, що ми не закриваємо програму, ми йдемо на канікули. У нас невелика перерва. Це пов'язано з тим, що влітку в телебачення складний сезон. Складно гостей збирати... І через три-чотири тижні - ми будуємо нову студію - продовжимо роботу в прямому ефірі телеканалу ZIK", - сказала вона.

За словами Чиж, власники павільйону, в якому знімали програму, повідомили команді про припинення співпраці.

"27 числа ми зняли програму, і тепер наша студія переїжджає в інше місце. Студія, в якій ми знімаємо, не має жодного стосунку до телеканалу ZIK", - зазначила вона.

Прес-секретар Саакашвілі заявила, що програма виходитиме в ефірі телеканалу ZIK у новому телевізійному сезоні.

Генеральний продюсер телеканалу ZIK Гайгісиз Гелдієв повідомив "Детектор медіа", що канал не має жодних конфліктів з командою Саакашвілі, ZIK і надалі готовий надавати ефірний час для програми "Інша Україна".

Нагадаємо, Михайло Саакашвілі почав вести ток-шоу "Інша Україна" з кінця березня.

Після відставки з посади голови Одеської обладміністрації Саакашвілі почав жорстко критикувати президента Петра Порошенка. При цьому він скаржився на "інформаційну блокаду" з боку влади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram