ГоловнаПолітика

У Павлограді затримано підозрюваного у справі про вбивство Вороненкова (оновлено)

Тривають необхідні процесуальні дії

У Павлограді затримано підозрюваного у справі про вбивство Вороненкова (оновлено)
Денис Вороненков
Фото: vg-news.ru

Генеральна прокуратура і Національна поліція проводять у Павлограді затримання в рамках розслідування кримінального провадження про вбивство колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова.

Про це повідомила прес-служба поліції.

Стверджують, що йдеться про підозрюваних у причетності до вбивства.

Також проводять необхідні процесуальні дії, в тому числі обшуки.

Оновлення 14:34. Генеральна прокуратура пізніше повідомила, що затримано одну особу, який оголошено підозру в причетності до вбивства (стаття Кримінального кодексу в повідомленні не вказана).

Оновлення 15:00. ТСН пише, що затриманий - місцевий націоналіст Ярослав Тарасенко.

Його дружина розповіла журналістам, що він був знайомий з Ярославом Левенцом (можливий спільник убивці Вороненкова). "А з приводу Паршова: Павлоград - місто дуже маленьке, тому, ймовірно, і перетиналися десь, у місті всі один одного знають, але були знайомі максимум на рівні "привіт-привіт". Левенця, звичайно, він набагато краще знав", - розповіла вона.

Це ж ім'я з'явилося і у

фейсбуці партії "Національний корпус". "Бійці в камуфляжній формі, ніяк не представившись і не надавши жодних документів і протоколів сім'ї, посадили потерпілого в машину і швидко поїхали в невідомому напрямку, не надавши жодних пояснень", - заявили в партії.

Фото: Нацкорпус

Нагадаємо, що вранці 16 червня вийшло інтерв'ю заступника голови Національної поліції України - начальника Головного управління Нацполіції в Києві Андрія Крищенка, в якому він заявив, що слідство поки що не має підозрюваних у вбивстві Вороненкова.

Нагадаємо, екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова вбили в центрі Києва 23 березня. Охоронець екс-депутата поранив убивцю - і згодом той помер у лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram