ГоловнаПолітика

"Справу 2 травня" передали до іншого суду

Матеріали кримінального провадження вирішено передати на розгляд Іллічівському міському суду.

"Справу 2 травня" передали до іншого суду
Фото: kp.ru

Апеляційний суд Одеської області розглянув подання голови Київського райсуду Одеси про неможливість сформувати колегію суддів для розгляду "справи 2 травня" і вирішив передати матеріали кримінального провадження на розгляд Іллічівському міському суду.

Про це повідомила представник інформаційного центру Апеляційного суду Одеської області Олена Фазлієва, повідомляє Укрінформ.

"Сьогодні члени судової палати у кримінальних справах Апеляційного суду під головуванням судді Наталії Грідіної розглянули подання голови Київського райсуду Одеси Сергія Чванкіна про неможливість сформувати колегію суддів для розгляду "справи 2 травня" і вирішили його задовольнити. Прийнято постанову про передачу кримінального провадження на розгляд Іллічівського міського суду Одеської області, починаючи зі стадії підготовчого провадження", - зазначила Фазлієва.

Як повідомлялося, раніше в травні суд в Одесі відмовився розглядати "справу 2 травня" через відпустки суддів. У Київському районному суді звернулися до Апеляційного суду з проханням передати справу в іншу інстанцію.

Нагадаємо, 2 травня 2014 року в Одесі відбулися масові зіткнення прихильників єдності України та проросійських сепаратистів. У результаті загинули 48 осіб. 124 людини травмовані, в числі яких 21 правоохоронець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram