ГоловнаПолітика

У "Київміськбуді" повідомили про замах на голову наглядової ради

За словами Слончака, правоохоронці не зробили жодної спроби втрутитися.

У "Київміськбуді" повідомили про замах на голову наглядової ради
Фото: Владислав Красинский

У понеділок, 24 квітня, близько 22:00, скоєно збройний напад на голову наглядової ради публічного акціонерного товариства "Холдингова компанія "Київміськбуд" Володимира Слончака, повідомляють Українські новини. "Після повернення додому в місто Васильків автомобіль марки "Мерседес" з державними номерами АІ 9400 АР спочатку переслідував, а потім почав блокувати рух машини Володимира Слончака. Під час руху невідомі відкрили вогонь по машині чиновника ПАТ "ХК "Київміськбуд". Щоб врятуватися від нападників, водій машини заїхав на територію Васильківського відділу поліції на вул. Покровській, 1. Зловмисників це не зупинило. Троє нападників вийшли з машини, почали стрілянину, а також застосували холодну зброю. В результаті конфлікту Володимир Слончак отримав ножове поранення", - сказано в повідомленні.

За словами Слончака, під час інциденту, який відбувався безпосередньо на очах співробітників поліції, правоохоронці не зробили жодної спроби втрутитися.

"Найбільше здивування і обурення у мене викликає бездіяльність поліції. Складалося враження, що поліцейські підіграють нападникам. Зрештою, вони втрутилися у конфлікт, але, на моє глибоке переконання, не зробили абсолютно нічого для захисту наших з Віталієм життів ", - зазначив Слончак.

Як виявилося, один з нападників - житель міста Василькова - Руслан Діденко. Це вдалося встановити під час фіксації документів зловмисника. Під час обшуку у чоловіка було вилучено вогнепальну зброю. Правоохоронці склали відповідний протокол. Правда, як зазначено в повідомленні, "сьогодні зброї серед речових доказів не виявилося. За дивним збігом обставин вона зникла".

ВАТ "Холдингова компанія "Київміськбуд" закликає всі правоохоронні органи до швидкого, об'єктивного і неупередженого розслідування не тільки нападу, але і бездіяльності поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram