ГоловнаПолітика

ГПУ знову обшукала компанію "радикала" Рибалки

У великого виробника снеків тривають неприємності.

ГПУ знову обшукала компанію "радикала" Рибалки
Сергей Рыбалка

Генеральна прокуратура України провела обшуки на низці об'єктів, пов'язаних із діяльністю корпорації S.Group, яка належить родині нардепа від Радикальної партії Сергія Рибалки.

"Ми підтверджуємо факт проведення обшуків на низці об'єктів, пов'язаних із корпорацією S.Group", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі Генеральної прокуратури України.

Раніше в четвер Рибалка повідомив, що правоохоронці прийшли з обшуками в офіси всіх філій і на виробництво S.Group в Києві та Дніпрі.

У лютому цього року ГПУ вже проводила обшуки в офісних приміщеннях групи компаній "S.Group" у Дніпрі. Слідчі дії пройшли в рамках кримінального провадження за фактами ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 212 КК), замаху на привласнення чужого майна в особливо великих розмірах - 110 млн грн (ч. 5 ст. 191 КК) і службового підроблення (ст. 366 КК).

Корпорація S.Group є великим виробником снеків, які випускаються під брендами "Козацька слава", Semkі, "Мачо", KartoFan, Snekkin, "Мій рибалка" та іншими.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram