ГоловнаПолітика

Гринів до кінця року може скласти депутатський мандат

Екс-голова фракції БПП остаточно вирішив піти з політики.

Гринів до кінця року може скласти депутатський мандат
Фото: 24tv.ua

Народний депутат від БПП і голова однойменної фракції до недавнього часу Ігор Гринів не виключає, що може скласти до кінця року депутатський мандат. Про це він розповів в ефірі програми "Лівий берег" з Сонею Кошкіною.

Я прийняв рішення не тільки піти з посади голови фракції, для себе я давно прийняв рішення піти з політики, але реалізувати це складно", - зізнався Гринів, додавши, що в політиці він вже 30 років.

"В цьому році виповнюється 30 років, як я з академічного життя, а я працював в університеті і був хіміком, і ніколи не думав, що чимось іншим буду займатися в житті. І ось 30 років я вже в політиці", - згадує Ігор Гринів, додавши, що прийшов в політику з львівського "Товариства Лева".

При цьому він зізнався, що йому не дуже-то хотілося очолювати фракцію БПП.

"Я рік відпрацював головою фракції і вважаю, що цього достатньо. Я не дуже то і хотів йти на цю посаду, але так вийшло, що це потрібно було зробити, тому що командна гра - це командна гра. Рік пройшов, і я вважаю за потрібне віддати нести цю ношу іншому", - резюмував він.

Повний текст інтерв'ю очікуйте найближчим часом на LB.ua. 

Нагадаємо, Ігор Гринів подав у відставку в кінці березня. Його місце зайняв Артур Герасимов, а представником Президента в ВР замість нього призначено Ірину Луценко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram