ГоловнаПолітика

МОЗ: у "Феофанії" перебільшили хворобу Насірова

Діагноз голови ДФС не підтвердився.

МОЗ: у "Феофанії" перебільшили хворобу Насірова
Фото: Сергей Нужненко

Клініко-експертна комісія Міністерства охорони здоров'я не підтвердила діагноз, встановлений в клінічній лікарні "Феофанія" голові Державної фіскальної служби Роману Насірову.

Про це повідомляється на сайті Національного антикорупційного бюро з посиланням на отримані 27 березня висновки комісії.

"Зокрема, у висновках зазначається, що лікарі "Феофанії" систематично і необґрунтовано перебільшували важкість стану здоров'я голови ДФС. Об'єктивних підстав для встановлення зазначеного раніше діагнозу, на думку МОЗ, у лікарів "Феофанії" не було. Члени Комісії виявили також порушення при виписці пацієнта з цього лікувального закладу", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, перед тим, як НАБУ повідомило про підозру Насірову в заподіянні збитків державі на 2 млрд гривень, голова ДФС зліг у лікарню нібито з інфарктом. Бюро в цьому діагнозі засумнівалося і відвезло Насірова в інститут Стражеска для перевірки. Однак там однозначний висновок не надали.

У результаті Насірова таки доставили до суду для обрання запобіжного заходу, який заарештував його з правом вийти під заставу 100 млн гривень. Через кілька днів ці гроші за голову ДФС внесла дружина, і він вийшов на свободу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram