ГоловнаПолітика

Стали відомі подробиці зустрічі Порошенка з лідерами парламентських фракцій

Транш від МВФ можуть перенести на кінець березня.

Стали відомі подробиці зустрічі Порошенка з лідерами парламентських фракцій
Фото: president.gov.ua

Під час зустрічі президента Петра Порошенка з головами парламентських фракцій, зокрема, відбувався широкий діалог щодо кандидатур на членів Центральної виборчої комісії України.

Про це за підсумками зустрічі з президентом журналістам повідомила заступник глави фракції БПП Ірина Луценко, передає РБК-Україна.

"Йшлося про те, що треба шукати точки зіткнення як з урядом, так і з парламентом. Домовилися про те, що перенесеться на четвер голосування щодо кандидатур в Рахункову палату. Йшов широкий діалог щодо кандидатур на членів ЦВК, враховуючи ситуацію з Охендовським", - заявила Луценко.

За її словами, найближчим часом будуть надруковані напрацювання щодо пенсійної реформи для її обговорення в суспільстві.

Також лідери фракцій домовилися про те, що Меморандум з МВФ буде оприлюднено одразу після його погодження та підписання.

За словами Ірини Луценко, транш від МВФ можуть перенести на кінець березня.

"Розмова йшла про те, що може бути перенесений (транш від МВФ, - ред.) на кінець березня", - заявила вона.

За словами нардепа, прем'єр-міністр Володимир Гройсман і президент Петро Порошенко провели розмову з представниками МВФ сьогодні після зустрічі з головами фракцій.

Раніше повідомлялося, що Президент Петро Порошенко в понеділок проводить зустріч з лідерами фракцій Верховної Ради, на якій обговорюються питання блокади Донбасу, траншу від Міжнародного валютного фонду (МВФ) та тарифів.

Нагадаємо, напередодні МВФ переніс виділення траншу Україні, щоб розрахувати економічні наслідки від транспортної блокади Донбасу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram