ГоловнаПолітика

Колектив "Forbes Україна" пішов від Курченка

Журналісти створюють новий проект.

Колектив "Forbes Україна" пішов від Курченка
Фото: forbes.ua

Головний редактор і частина команди "Forbes Україна" припинили співпрацю з "Українським медіа холдингом" (UMH Group) й анонсували запуск нового незалежного журналістського проекту.

"Події останнього часу, в тому числі економічна криза і судове протистояння з ліцензіаром, обмежують можливості для нашого професійного зростання і розвитку проекту. Виходячи з цього, редакційна команда прийняла єдине правильне рішення в цій ситуації - почати власний незалежний журналістський проект", - йдеться у заяві редакції "Forbes Україна" у Facebook.

Новий проект журналістів почне роботу в березні.

"Welcome to m̲!̲n̲d̲ ̲u̲a̲. Ми починаємо нашу роботу в березні-2017", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, журнал і сайт "Forbes Україна" входить в "Український медіа холдинг" (UMH Group), який належить олігархові-втікачу Сергію Курченку.

Навесні 2014 року стало відомо, що американський видавничий дім Forbes відкликає ліцензію на випуск української версії журналу Forbes у компанії UMH Group.

7 серпня 2015 року перестав працювати сайт української версії журналу Forbes forbes.ua. Замість цього матеріали видання розміщували за адресою forbes.net.ua. Останній матеріал на цьому сайті датований 28 лютого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram