ГоловнаПолітика

В Укрінформі відбудеться круглий стіл на тему ефективної співпраці України і Польщі Анонс

Промовці проаналізують сучасний стан двосторонніх відносин.

В Укрінформі відбудеться круглий стіл на тему ефективної співпраці України і Польщі
Фото: poland-ukraine.com.ua

3 березня об 11:00 у прес-центрі інформаційного агентства «Укрінформ» (м.Київ, вул.Хмельницького, 8/16) відбудеться круглий стіл на тему «Україна і Польща – природні союзники в протистоянні «гібридної» агресії: ефективні формати взаємодії».

Організатори: Інститут соціально-політичного проектування «Діалог» (Україна) і Fundacja Wschodnia спільно з інформаційним порталом Wschodnik (Польща).

У заході візьмуть участь:

Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні Ян Пєкло, народний депутат України Дмитро Тимчук, заступник міністра інформаційної політики України Дмитро Золотухін; науковий співробітник Краківського Ягеллонського університету (Польща) Міхал Урбан і координатор проектів Демократичної спільноти «Схід» (Варшава) Павло Кост.

Також на круглому виступлять політолог, доцент НТУУ КПІ Євген Магда і координатор проекту «Стоп терор» Семен Кабакаєв.

Учасники проаналізують сучасний стан двосторонніх відносин України та Польщі і практичний досвід України і Польщі у сфері протидії «гібридній» агресії РФ на різних ділянках - зокрема, на політичному, дипломатичному, інформаційно-пропагандистському напрямках і в кіберпросторі.

Результатом круглого столу стане визначення найбільш перспективних напрямків прикладної співпраці політиків, військових, представників розвідувальних і спецслужб, фахівців кібербезпеки двох країн.

Акредитація преси на місці за редакційними посвідченнями.

Контакти організаторів:Андрій Миселюк, +38 097 948 39 75, [email protected]; Пьотр Гарбач, +48 69 807 90 08, [email protected]

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram