ГоловнаПолітика

Чубаров засудив поїздку Савченко в окупований Донецьк

На думку голови Меджлісу, не можна єдину державну політику розтягувати шматочками.

Чубаров засудив поїздку Савченко в окупований Донецьк
Фото: EPA/UPG

Голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенка" Рефат Чубаров заявляє, що негативно ставиться до поїздки народного депутата Надії Савченко в окупований Донецьк і вважає, що не можна єдину державну політику розтягувати шматочками.

"Не можна єдину політику держави розтягувати по шматочках, в тому числі народному депутату. Я ставлюся до таких ініціатив в лапках дуже негативно", - сказав він журналістам перед початком міжнародного форуму "Крим в умовах окупації: наслідки для України та світу" в Києві в суботу , відповідаючи на запитання про його ставлення до поїздки Н.Савченко в Донецьк, повідомляє Інтерфакс.

Голова Меджлісу зазначив, що в історії були прецеденти, коли законодавчо діячам було заборонено під час війни вступати в переговори з представниками противника без узгодження з державною політикою, навіть з найгуманніших міркувань.

Як повідомлялося, в п'ятницю, 24 лютого, представник так званої міноборони "ДНР" повідомив, що народний депутат Надія Савченко відвідала Донецьк, де мала намір зустрітися з українськими військовополоненими. 24 лютого депутат Верховної Ради Тетяна Ричкова звинуватила Надію Савченко в тому, що вона підбурювала військових кидати позиції біля Донецького аеропорту і йти на Київ скидати владу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram