ГоловнаСуспільствоВійна

У п'ятницю на Донбасі загинув волонтер, поранені четверо військових

Співробітник благодійного фонду був убитий осколками біля Кримського.

У п'ятницю на Донбасі загинув волонтер, поранені четверо військових
Фото: Макс Левин

У п'ятницю в зоні бойових дій на Донбасі загинув волонтер, поранені четверо військових. Про це йдеться в ранкових випусках штабу АТО.

"17 лютого близько 16:30 неподалік від населеного пункту Кримське від осколкового поранення загинув український волонтер - представник одного з вітчизняних благодійних фондів", - повідомили в штабі.

Прізвище загиблого не вказане.

Загалом за добу підтримувані Росією бойовики "ДНР" і "ЛНР" здійснили 73 обстріли позицій українських військ.

На донецькому напрямку зі 120-мм мінометів, танка, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики багато разів обстрілювали позиції сил АТО в районі Авдіївки. Також з мінометів і гранатометів, великокаліберних кулеметів обстріляли Новоселівку Другу, Опитне, Верхньоторецьке, Кам'янку, Зайцеве, Новолуганське і Піски. По Невельському вів вогонь снайпер. Крім того, незаконні збройні формування бойовиків обстріляли населений пункт Авдіївка. Двоє мирних жителів отримали поранення.

На маріупольському напрямку зі 122-мм артилерії обстріляли Павлопіль. З мінометів різних калібрів - Красногорівку, Новогригорівку, Старогнатівку і Павлопіль. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ворог обстрілював Водяне, Павлопіль, Талаківку і Широкине. По Гнутовому вів вогонь снайпер. Крім того бойовики обстріляли населений пункт Трудове зі 122-мм артилерії.

На луганському напрямку зі 120-мм мінометів і протитанкових ракетних комплексів бойовики обстріляли Кримське, а з гранатометів - Новоолександрівку, Новозванівку і Катеринівку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram