ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 48 обстрілів за добу

Одного бійця поранено, двох травмовано.

Штаб АТО нарахував 48 обстрілів за добу
Фото: пресс-служба президента

За минулу добу бойовики 48 разів обстріляли позиції військових у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі на всіх напрямках. У результаті одного військовослужбовця поранено і двох травмовано.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії, 120- і 82-міліметрових мінометів терористи вели вогонь по Красногорівці, Мар'їнці, Жовтому, Березовому, Водяному і Широкиному. Використовуючи реактивні системи Град-"П", обстріляли населений пункт Красногорівку. З гранатометів і стрілецької зброї обстріляли Мар'їнку, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Широкине, Новотроїцьке. По Новотроїцькому та Мар'їнці також вогонь вів снайпер, а по Широкиному - БМП противника.

На Луганському напрямку зі 120- і 82-міліметрових мінометів бойовики обстріляли Троїцьке і Новозванівку, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - Оріхове, Жовте і Новозванівку.

На Донецькому напрямку зі 120- і 82-міліметрових мінометів стріляли по Авдіївці, Зайцевому і Троїцькому. Луганське, Зайцеве і Авдіївку було обстріляно з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Нагадаємо, раніше суд Європейського Союзу визнав постачання російської зброї на Донбас.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram