ГоловнаПолітика

Садовий: "На картах Кабміну Львів - це Україна?"

Мер Львова обурений, що центральна влада не допомагає йому.

Садовий: "На картах Кабміну Львів - це Україна?"
Фото: Константин Чегринский

Мер Львова Андрій Садовий обурений, що протягом тижня Кабмін і обласна влада не скликали комісію з надзвичайних ситуацій, на якій слід обговорити ситуацію з вивезенням сміття з міста.

"Тиждень ні Кабмін, ні обласна влада не можуть скликати на прохання міста комісію з надзвичайних ситуацій. При цьому блокада Львова тільки посилюється. На сьогодні 35% міських майданчиків перевантажені кількатижневим об'ємом ТПВ", - написав Садовий на своїй сторінці у

Facebook.

За словами Садового, всі полігони, на які тимчасово возили ТПВ з міста, протягом декількох днів організовано закривають доступ для вантажівок зі Львова.

"Усе, що ми просимо - це надати допомогу обласному центру для недопущення виникнення надзвичайної екологічної ситуації. А буква Л у словосполученні ЛОДА - це точно Львів? А на картах, які висять у Кабміні, Львів - це частина України?" - запитав Андрій Садовий.

Мер запевнив, що отримує дзвінки від мерів польських міст і міжнародних організацій із пропозиціями допомогти. Раніше Садовий зазначав, що сміття зі Львова можуть вивозити за кордон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram