ГоловнаПолітика

У Когута спростували інформацію про приналежність підприємства "Укрспецполіграфія" до ЄДАПС

"Укрспецполіграфія" є самостійною структурою, заявляє прес-служба.

У Когута спростували інформацію про приналежність підприємства "Укрспецполіграфія" до ЄДАПС
Фото: ukranews.com

Інформація про приналежність підприємства "Укрспецполіграфія" до консорціуму ЄДАПС не відповідає дійсності. Про це йдеться в повідомленні прес-служби новопризначеного директора державного підприємства "Поліграфкомбінат "Україна", екс-директора ТОВ "Укрспецполіграфія" Ігоря Когута, повідомляє РБК-Україна.

Зокрема, в прес-службі заявили, що підприємство з обмеженою відповідальністю "Укрспецполіграфія", засноване 2001 року, здійснює свою діяльність у сфері друку захищеної поліграфічної продукції і не є учасником будь-яких консорціумів та інших бізнес-конгломератів. Ігор Когут, згідно з даними прес-служби, з листопада 2005 року був директором підприємства.

"Мені дуже неприємно, що в пресі була піднята хвиля негативу і подана недостовірна інформація про мене і підприємство, яким я керував. "Укрспецполіграфія" - підприємство, яке багато років працює на ринку і є самостійною структурою", - зазначив Ігор Когут.

Нагадаємо, раніше ЗМІ стало відомо, що Кабінет Міністрів затвердив Ігоря Когута на посаді директора державного підприємства "Поліграфкомбінат "Україна".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram