ГоловнаЕкономікаБізнес

Гіпермаркети Auchan з'являться в ТРЦ "Караван"

Французька група може взяти в управління мережу "Караван".

Гіпермаркети Auchan з'являться в ТРЦ "Караван"
Архив
Фото: podrugki.net

Мережа торгово-розважальних центрів "Караван" в Україні домовилася з мережею гіпермаркетів Auchan про відкриття її магазинів у ТРЦ "Караван".

Про це повідомив власник компанії Karavan Real Estate Limited (Нормандські острови), що управляє будівництвом і розвитком мережі ТРЦ, Олександр Ярославський.

"Ми домовилися: "Ашани" будуть відкриті в торгових центрах "Караван", - сказав він журналістам у кулуарах "Українського ланчу" в Давосі, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Ярославський уточнив, що ніколи не мав стосунку до гіпермаркетів "Караван", які зараз працюють у ТРЦ. Він пояснив, що є власником безпосередньо ТРЦ загальною площею 100 тис. кв. м, тому в цій угоді з Auchan виступає орендодавцем.

Напередодні на сайті Асоціації рітейлерів України з'явилася інформація, що мережа "Караван" незабаром перейде в управління українського підрозділу французького холдингу Auchan. Повідомляли, що угоду ще не закрили, але близька до завершення.

Згідно з даними на сайті компанії, Karavan Real Estate Limited об'єднує три діючі ТРЦ "Караван" у Києві, Харкові та Дніпрі, два споруджувані центри в Дніпрі та Кривому Розі, а також більш ніж десяток проектів у розвитку.

Група Auchan створена в 1961 році і на сьогодні представлена в 16 країнах світу. В Україні управління гіпермаркетами Auchan здійснюється через ТОВ "Ашан Україна Гіпермаркет" (Київ), яке було створено в 2007 році.

Згідно з даними веб-сайту мережі Auchan на 19 січня 2017 року, мережа банку нараховує 11 гіпермаркетів в Україні: шість - у Києві, по одному - в Кривому Розі (Дніпропетровська обл.), Запоріжжі, Львові, Сокільниках (Львівська обл.) і Фонтанці (Одеська обл.).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram