ГоловнаПолітика

Гройсман виступив на підтримку Супрун

Прем'єр порадив голові МОЗ поспілкуватися зі своїми противниками.

Гройсман виступив на підтримку Супрун
Ульяна Супрун
Фото: kmu.gov.ua

Прем'єр Володимир Гройсман підтримав виконувачку обов'язків міністра охорони здоров'я Уляну Супрун, проти якої протягом останніх тижнів розгорнули інформаційну кампанію.

"Нова команда Міністерства охорони здоров'я на чолі з виконувачем обов'язків міністра Уляною Супрун якраз і є командою, яка є абсолютно некорумпованою. І це всім нам дає шанс вивести систему з того стану, в якому вона традиційно перебуває", - сказав Гройсман на засіданні уряду.

Він зазначив, що запровадження 2015 року минулим урядом системи міжнародних закупівель було абсолютно виправданим і некорумпованим кроком.

Гройсман заявив, що не дозволить повернути старі корупційні схеми в систему охорони здоров'я.

"Я нікому не дозволю повертати старі схеми в систему охорони здоров'я. Але розумію, що багато хто, хто критикує наші дії, можливо, має і добрі наміри. Тому і я просив би МОЗ комунікувати з цими людьми, вислухати, зрозуміти, в чому проблема, якщо ці проблеми є, або на рівні міністерства, або рівні уряду", - сказав прем'єр.

Нагадаємо, в січні проти Супрун почалася інформкампанія, головним речником якої виступив директор Інституту серця, кардіохірург Борис Тодуров.

Напередодні депутати від Опозиційного блоку зареєстрували проект постанови про визнання незадовільної роботи Супрун.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram