ГоловнаСуспільствоВійна

Одного військового поранено за добу на Донбасі

Зафіксовано 60 обстрілів.

Одного військового поранено за добу на Донбасі
Фото: Макс Левін

За минулу добу, 15 січня, один український військовий отримав поранення в результаті бойових дій на Донбасі. Усього зафіксовано 60 обстрілів позицій Збройних Сил України.

На Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії російсько-окупаційні війська обстрілювали Гнутове, з мінометів різних калібрів - Павлопіль, Красногорівку і Широкине, з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - Павлопіль, Гнутове, Широкине і Красногорівку. Також по Широкиному і Мар'їнці вогонь вів снайпер, повідомляє штаб АТО.

На Луганському напрямку зі 120- і 82-міліметрових мінометів обстрілювали Новозванівку і Троїцьке. По Новозванівці вели вогонь ще й з гранатометів і стрілецької зброї, а з протитанкових ракетних комплексів окупанти обстріляли Золоте, Станицю Луганську і Новоолександрівку.

На Донецькому напрямку з 152-міліметрової артилерії обстріляли Авдіївку, з мінометів різних калібрів - Новгородське, Доломітне, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - Зайцеве, Новгородське, Авдіївку і Верхньоторецьке.

Нагадаємо, що в суботу, 14 лютого, бойовики 60 разів обстріляли позиції військових у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. В результаті троє українських бійців отримали поранення, одна людина загинула.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram