ГоловнаПолітика

Саакашвілі звинуватив Насірова в допомозі бізнесу свого тестя

"Схема, за якою він допомагає, вражає одночасно своєю простотою і нахабством".

Саакашвілі звинуватив Насірова в допомозі бізнесу свого тестя
Фото: Макс Требухов

Колишній голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі, що нині перебуває в опозиції до влади, звинуватив голову Державної фіскальної служби Романа Насірова в тому, що він допомагає бізнесу свого тестя Олександра Глімбовського.

"Схема, за якою він допомагає своєму тестю, власнику однієї з найбільших будівельних корпорацій в Україні Олександру Глімбовському, вражає одночасно своєю простотою і нахабством. Компанія-прокладка, всі рахунки якої заблоковані через несплату боргів, відкриває рахунок в банку і просто не реєструє його в Державній податковій службі. Таке можливе тільки коли ДФС очолює твій родич Насіров, і це дозволяє вигравати нові тендери навіть через систему ProZorro", - написав Саакашвілі в фейсбуці.

Він заявив, що попросить Національне антикорупційне бюро перевірити цю інформацію.

Дружина Насірова - Катерина Глімбовська. Її батько - Олександр Глімбовський, голова наглядової ради групи компаній "Альтіс-Холдинг". Вона об'єднує півтора десятка підприємств, які займаються будівництвом, ремонтом доріг і шляхопроводів і т.ін. Серед найвідоміших проектів, які реалізував "Альтіс", - реконструкція Поштової площі в Києві, будівництво терміналів в аеропортах "Бориспіль" та "Львів".

Нагадаємо, що 12 січня Насіров був присутній разом з президентом Петром Порошенком в Одесі. Під час цього візиту Порошенко різко розкритикував діяльність Саакашвілі на посаді голови Одеської ОДА, а члена його команди Юлію Марушевську - на посаді голови регіонального управління ДФС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram