ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 78 обстрілів за добу

Штаб АТО нарахував 78 обстрілів за добу
Фото: Макс Левін

За минулу добу, 12 січня, російсько-окупаційні війська здійснили 78 обстрілів українських позицій на Донбасі. Троє військових отримали поранення.

Як повідомляє штаб АТО, на Маріупольському напрямку бойовики вели вогонь в бік позицій ЗСУ з мінометів у районі Водяного і Широкиного. Павлопіль, Гнутове, Красногорівку, Мар'їнку, Водяне та Широкине обстрілювали з гранатометів і стрілецької зброї. БМП вела вогонь по Талаківці. По Широкиному і Талаківці стріляв снайпер.

На Луганському напрямку зі 152-міліметрової артилерії обстріляли Калинове-Попасну і Новозванівку. Зі 120- і 82-міліметрових мінометів окупанти вели вогонь по Золотому, Сентянівці, Новозванівці і Кримському, з гранатометів і стрілецької зброї - по Новозванівці і Новоолександрівці.

На Донецькому напрямку зі 120- і з 82-міліметрових мінометів обстріляли Луганське, Троїцьке і Зайцеве. З гранатометів і стрілецької зброї вели вогонь по позиціях ЗСУ в районі Кам'янки, Луганського, Зайцевого, Авдіївки і Троїцького. По Луганському вогонь вела БМП противника.

Нагадаємо, в середу, 11 січня, в результаті бойових дій на Донбасі загинув один український військовий, ще п'ятеро отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram