ГоловнаСвіт

Трамп заявив, що за його президентства Росія поважатиме США дужче

Лише дурні можуть вважати, що дружити з РФ погано, вважає Трамп.

Трамп заявив, що за його президентства Росія поважатиме США дужче
Фото: EPA/UPG

Обраний президент США Дональд Трамп заявив, що після його вступу на посаду Росія поважатиме Сполучені Штати дужче, ніж зараз.

"Мати добрі відносини з Росією - це добре. Лише дурні можуть вважати, що це погано! У нас достатньо проблем в усьому світі без ще однієї. Коли я стану президентом, Росія поважатиме нас значно більше, ніж вони це роблять зараз. Обидві країни, можливо, будуть працювати разом, щоб вирішити частину з багатьох великих і актуальних проблем і питань у світі", - написав Трамп 7 січня у Twitter.

Раніше в неділю Трамп заявив, що розвідка не знайшла доказів втручання хакерів у вибори президента США.

"Розвідка чітко заявила, що немає жодних доказів того, що хакерство вплинуло на результати виборів. Машини для голосування не чіпали! Єдина причина обговорюваного зламу погано захищених (серверів - ред.) Демократичного національного комітету полягає в тому, що втрати демократів були настільки великі, що вони були повністю збентежені", - заявив Дональд Трамп.

Тим часом американська розвідка в п'ятницю, 6 січня, опублікувала доповідь, в якій сказано, що президент Росії Володимир Путін особисто наказував втрутитися у вибори президента США

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram