ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція обмежила рух в шести областях через негоду

Водіїв просять з розумінням поставитися до ситуації

Поліція обмежила рух в шести областях через негоду
Фото: firedept.mk.ua

Національна поліція заявляє про обмеження руху на автодорогах шести областей, йдеться в повідомленні прес-служби Управління безпеки дорожнього руху Нацполіції.

"Через негоду, що панує в Україні, діють обмеження руху транспорту в Дніпропетровській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Херсонській і Черкаській областях", - сказано в повідомленні.

Згідно з ним, в Одеській області рух обмежено на автодорозі М-14 "Одеса - Мелітополь - Новоазовськ" із 17 км по 56 км для всіх видів транспорту.

Обмежено рух вантажних транспортних засобів і пасажирського транспорту на автомобільних дорогах загального користування, дорогою М-15 "Одеса - Рені" з 84 км до 306 км заборонено рух для всіх видів транспорту.

Також заборонено рух для всіх видів транспорту на автодорогах Білгород-Дністровського, Саратського, Татарбунарського, Кілійського, Ізмаїльського та Ренійського районів.

У Кіровоградській області заборонено рух для всіх видів транспорту на автомобільних дорогах загального користування, в Миколаївській заборонено рух для всіх видів транспорту на автомобільних дорогах загального користування.

Окрім того, в Херсонській області обмежено рух вантажних транспортних засобів на автодорозі М-14 "Одеса - Мелітополь - Новоазовськ" від 177 км до 207 км (від кордону з Миколаївською областю до Херсона).

Національна поліція Україна просить водіїв із розумінням поставитися до ситуації, уважно стежити за повідомленнями про стан проїзду дорогами України, бути готовими до очікування ліквідації наслідків негоди дорожніми службами.

Раніше повідомляли, що дороги перекрито в Одеській, Кіровоградській і Миколаївській областях..

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram