ГоловнаСвіт

Учасник спроби перевороту в Чорногорії підтримував стосунки з російським військовим аташе у Сербії

Уперше опубліковано ексклюзивне фото.

Неманья Ристич і військовий аташе РФ у Сербії Андрій Кіндяков
Фото: Ксенія Кирилова
Неманья Ристич і військовий аташе РФ у Сербії Андрій Кіндяков

Імовірний учасник спроби перевороту в Чорногорії, член радикальної громадської організації «Заветніци» («Заветніки») Неманья Ристич підтримував стосунки з російським військовим аташе в Сербії полковником Андрієм Кіндяковим.

Про це йдеться в статті «Сила і слабкість російських спецслужб» на LB.ua.

«Раніше ще не публікувалося спільне фото Ристича з аташе з питань оборони російського посольства в Белграді, полковником Андрієм Кіндяковим. За словами Венцислава Буїча, невдалий терорист і російський військовий аташе підтримують вельми тісні відносини», - пише автор статті Ксенія Кирилова.

Як повідомляли раніше, Ристич засвітився на спільному фото разом з Лавровим. Раніше сербський політолог Венцислав Буїч надав відеозапис, на якому головний підозрюваний у підготовці терактів Александр Синджелич хвалиться своїми зв'язками з Міноборони Росії і виконанням завдань під час анексії Криму.

"А буквально у вересні цього року він (Ристич - Ред.) особисто пропонував мені €5 тисяч, щоб я замовк і більше не писав про дестабілізаційну діяльність Кремля на Балканах. Зрозуміло, я відмовився", - розповів Буїч.

Прокуратура Чорногорії в листопаді, після парламентських виборів, повідомила, що в країні готувався  замах на прем'єр-міністра Міло Джукановича і переворот із захопленням парламенту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram