ГоловнаСуспільствоЖиття

У четвер у Києві обіцяють мокрий сніг

Температура в столиці до +2 градусів.

У четвер у Києві обіцяють мокрий сніг
Фото: Макс Требухов

У четвер, 5 січня, в Києві хмарно з проясненнями, часом невеликий сніг, мокрий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, удень 0...+2 градуси.

Про це "Українські новини" повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, часом невеликий сніг, мокрий сніг, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -2...-9 градусів, удень +2...-5 градусів.

У Карпатах часом невеликий сніг, температура повітря вночі і вдень -7...-12 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, часом невеликий сніг, мокрий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0...-7 градусів, удень +2...-3 градуси.

У центрі України хмарно з проясненнями, часом невеликий сніг, мокрий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -2...-7 градусів, удень +2...-3 градуси.

На сході України хмарно з проясненнями, вночі часом невеликий сніг, удень часом опади у вигляді мокрого снігу та дощу, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -2...-7 градусів, удень +2...-3 градуси.

На півдні України хмарно з проясненнями, часом невеликий сніг, мокрий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0...-5 градусів, вдень 0...+5 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, вночі часом невеликий сніг, мокрий сніг, вдень часом опади у вигляді мокрого снігу і дощу, вітер північний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -1...+4 градуси, вдень +3...+8 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram