ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові виникла пожежа в приміщенні заводу "Електрон" (оновлено)

Більшість приміщень заводу зараз здають в оренду.

У вівторок удень у Львові виникла пожежа в будівлі заводу "Електрон" по вулиці Олени Степанівни, 45. Місцеві жителі розповіли LB.ua, що пожежники працюють на другому поверсі, де, ймовірно, сталося загоряння. Дим виходить із шостого поверху.

Фото: facebook.com/paramosh

Фото: facebook.com/groups/govarta1

Фото: facebook.com/groups/govarta1

Будівлі телевізійного заводу займають цілий квартал між вулицями Олени Степанівни та Стороженка. Більшість приміщень заводу зараз здають в оренду (тут розташована, зокрема, EPAM Systems). Будівлю, що горить, - найменше використовують.

Оновлення. Повідомлення про пожежу надійшло близько 13:17, повідомляють на сайті ДСНС. О 16:15 загоряння локалізували.

"Рятувальники, які прибули на місце події, виявили загоряння на 2-му поверсі будівлі в виробничому приміщенні приватного підприємства. До ліквідації пожежі залучено 62 рятувальників і 12 одиниць основної техніки", - йдеться в повідомленні.

Ліквідація пожежі триває.

Фото: dsns.gov.ua

Фото: dsns.gov.ua

Оновлення 20:34. В результаті пожежі на заводі "Електрон" знищені майже всі виробничі приміщення на другому поверсі. Рятувальники здійснюють обхід помешкань щоб переконатися, що горіння більше немає. Про це Громадському  повідомив представник управління ДСНС України у Львівській області Віталій Туровцев.

За словами Туровцева, один з рятувальників отруївся димом від продуктів горіння, в іншого - легкі опіки.

Роботи тривають.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram