ГоловнаПолітика

Версію Пашинського про стрілянину на дорозі підтвердив власник авто, через який виник конфлікт, - Геращенко

"Є свідчення незаангажованого свідка - власника власне того автомобіля".

Версію Пашинського про стрілянину на дорозі підтвердив власник авто, через який виник конфлікт, - Геращенко
Фото: nfront-org-ua

Версію депутата Сергія Пашинського про стрілянину на дорозі підтвердив власник автомобіля, через який виник конфлікт.

Про це заявив радник голови МВС, депутат Антон Геращенко в ефірі 112 каналу.

"Є свідчення незаангажованого свідка - власника власне того автомобіля, який був без габаритних знаків і який стояв на дорозі. Ця людина дала свідчення, які повністю підтвердили версію Сергія Пашинського про те, що Пашинський і його дружина їхали пізно ввечері 31 грудня, побачили машину, яка перегородила дорогу. Дружина Сергія Пашинського зробила зауваження, що це дуже небезпечно і бажано машину прибрати з дороги, і у відповідь почула нецензурну лайку", - заявив він.

Після цього Пашинський вийшов з машини і почався конфлікт, який завершився стріляниною і пораненням чоловіка, який матюкався, заявив Геращенко.

Геращенко і Пашинський - члени фракції "Народний фронт" у Верховній Раді.

Нагадаємо, Пашинський 31 грудня потрапив в бійку на дорозі під Києвом, яка завершилася тим, що він прострелив ногу 38-річному місцевому жителю В'ячеславу Хімікусу. Депутат заявив, що ця людина першою напала на нього, вдаривши пляшкою по голові.

Чоловік, в якого стріляв Пашинський, розповів свою версію події. Зокрема він заявив, що нардеп не робив попереджувального пострілу в повітря, а цілився в груди і лише "завдяки щасливому збігу обставин" куля влучила жертві у ногу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram