ГоловнаПолітика

Нардеп Кодола пояснив причину вивезення дитячого майданчика з села в Чернігівській області

У село завезли комплект малого майданчика замість середнього.

Нардеп Кодола пояснив причину вивезення дитячого майданчика з села в Чернігівській області
Детская площадка от Кодолы в соседнем Нежине
Фото: facebook.com/oleksandr.mihalich

Депутат Верховної Ради Олександр Кодола ("Народний фронт") пояснив, чому з села Володькова Дівиця (колишнє Червоні Партизани, Чернігівська область) після виборів до Носівської міської громади вивезли його дитячий майданчик.

"Дійсно, в селі Володькова Дівиця Носівського району майданчик було вивезено. Тому що в село помилково завезли комплект для малого майданчика, а за проектом повинні були встановлювати середній, цей комплект потрібно було замінити. І вже наступного року в селі буде встановлено майданчик відповідної комплектації. Про що повідомлено сільського голову. Помилки при встановленні дитячих майданчиків дійсно трапляються. Так, наприклад, у дитячо-юнацьку спортивну школу в Носівці замість спортивного майданчика завезли дитячий, і його також потрібно було міняти", - повідомила прес-служба Кодоли.

Депутат запевняє, що в цій ситуації немає ніякого політичного підтексту. Дитячі та спортивні майданчики депутат встановлював до виборів і встановлює після них.

"Вибори до програми встановлення майданчиків не мають ніякого відношення. Майданчики встановлені в селах Мрин, Іржавець (входить до Носівської ОТГ), Ясна Зірка, Макіївської ОТГ, а також три майданчики в самій Носівці (на вул. Центральній, на вул. Носівський шлях і великий спортмайданчик біля ДЮСШ)", - повідомили в прес-службі.

Носівська громада включає в себе районний центр Носівку і села Іржавець, Козари, Тертишники, Володькова Дівиця. Перемогу на виборах там здобула партія "Наш край", що отримала 16 з 26 мандатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram