ГоловнаПолітика

НАБУ завершило розслідування стосовно чиновниці МінАПК, затриманої під час отримання $150 тис. хабара

Також арештовано майно Поліщук - квартиру в Києві, земельну ділянку і автомобіль.

НАБУ завершило розслідування стосовно чиновниці МінАПК, затриманої під час отримання $150 тис. хабара
Фото: nabu.gov.ua

Детективи Національного антикорупційного бюро завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом одержання чиновником Міністерства аграрної політики Оленою Поліщук 150 тис. доларів хабара.

Про це повідомляють на сайті НАБУ.

"Детективи встановили, що в. о. керівника департаменту управління державної власності міністерства вимагала та отримала від підприємця хабар за погодження ліквідаційної маси збанкрутілого підприємства й участі в торгах з метою подальшого придбання майна цього підприємства", - йдеться в повідомленні.

Також арештовано майно Поліщук - квартиру в Києві, земельну ділянку та автомобіль.

Підозрюваній і стороні захисту відкрито доступ до матеріалів слідства. Після завершення ознайомлення обвинувальний акт направлять до суду.

У разі визнання провини, чиновниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 8 до 12 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 2 серпня 2016 року Поліщук затримали біля будівлі Мінагрополітики. Також було проведено обшук в її машині, під час якого вилучено гроші, отримані як хабар. 4 серпня суд арештував Поліщук на 60 діб і призначив їй 124 тис. гривень застави.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram