ГоловнаПолітика

Лещенко програв Мартиненкові вже другий суд про дискредитацію (документ)

Апеляційний суд відмовив депутатові у спростуванні інформації.

Депутат Верховної Ради Сергій Лещенко програв вже другий суд колишньому нардепу Миколі Мартиненку. Київський апеляційний суд підтвердив рішення Шевченківського райсуду Києва про відмову у спростуванні інформації про те, що Лещенко щомісяця отримує від російського олігарха $67 тис., плюс великі бонуси за дискредитаційну кампанію проти Мартиненка. Про це повідомила прес-служба Миколи Мартиненка, оприлюднивши рішення суду.

"Уже другий суд виніс однозначне рішення: Лещенко не має жодних підстав спростовувати інформацію про регулярне отримання ним великих сум від російського олігарха як винагороду за кампанію "чорного піару" проти Миколи Мартиненка", - зазначила адвокат Ольга Демидюк.

"Пан Лещенко потерпає від правового мазохізму. Він уже вдруге сам, ініціативно судиться із Миколою Мартиненком, щоб у результаті отримати ще болісніший удар по своїй і без того підмоченій репутації. Щоб ще раз почути, що спростувати свою продажність він не може", - зазначила прес-служба колишнього депутата.

На її думку, "рішення суду ще дражливіше для Лещенка на тлі інформації про десятки мільйонів доларів, витрачених олігархами на інформаційну кампанію для очорнення політичної команди, до якої належить Микола Мартиненко. Лещенко повинен усвідомити: за брехню і наклеп він буде нести відповідальність перед законом".

Прес-служба екс-нардепа також нагадала, що "Микола Мартиненко рік тому добровільно відмовився від депутатського мандата, щоб як звичайна людина спростувати проплачений негатив проти нього. Жодне звинувачення проти нього не підтвердилося. Зате Лещенко ховається за мандатом і панічно боїться втратити недоторканність, тому що вся країна побачила його корупцію. Але "антикорупційнику за викликом" однаково доведеться відповідати за свою брехню і фейки, які створювалися і поширювалися за великі гроші", - вважає прес-служба Мартиненка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram