ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У Москві чоловік поранив з рушниці п'ятьох і наклав на себе руки

Чотирьох постраждалих було шпиталізовано.

У Москві чоловік поранив з рушниці п'ятьох і наклав на себе руки
Фото: interfax.com.ua

На заході Москви озброєний чоловік під час обшуків у кримінальній справі поранив трьох поліцейських і двох співробітників ДБУ "Житловик".

Після цього стрілець сховався в сусідній квартирі і взяв у заручники жінку, йдеться в прес-релізі управління СКР у Москві.

Поліція прийшла у квартиру в будинку по вулиці Єльнінській з "нагальними обшуками" в ніч на 27 грудня. Слідчі дії були пов'язані з іншою кримінальною справою.

Стрілець "вчинив спротив" співробітникам поліції ВМВС у Крилатському. Після цього поранив із рушниці трьох співробітників правоохоронних органів і двох співробітників ДБУ "Житловик", які були присутні під час обшуку. Після цього злочинець утік у сусідню квартиру, в якій перебувала жінка.

У столичному управлінні МВС повідомили, що чотирьох постраждалих госпіталізували. Одному поліцейському надали допомогу на місці. Як уточнили у відомстві, нападника підозрюють у скоєнні грабежу.

Згодом чоловік наклав на себе руки. Про це повідомила старший помічник керівника столичного управління Слідчого комітету Юлія Іванова, передає "РИА Новости".

Як писав ТАСС, сили спеціального призначення, в тому числі СОБР Росгвардії, готували штурм квартири, в якій замкнувся чоловік. Джерело РИА Новости в правоохоронних органах зазначило, що, за попередніми даними, штурм так і не відбувся.

Столичне управління Слідкому РФ порушило справу за ч.3 ст.30, ч.2 ст.105 (замах на вбивство двох і більше осіб), ст.317 КК РФ (зазіхання на життя співробітника поліції) і ст.206 КК (захоплення заручників).

Нагадаємо, напередодні в Москві знайшли мертвим начальника одного з управлінь "Роснефти".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram