ГоловнаПолітика

Аваков обговорив з главою Mitsubishi Motors зниження цін на автомобілі для Нацполіції

Аваков обговорив з главою Mitsubishi Motors зниження цін на автомобілі для Нацполіції
Арсен Аваков
Фото: mvs.gov.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков обговорив з президентом Mitsubishi Motors Corporation Осаму Месуко можливість зниження ціни на автомобілі, які будуть поставлені в Україну для потреб Національної поліції.

Про це повідомляє департамент комунікації МВС.

Згідно з умовами японської сторони, в 2017 році передбачена поставка 635 автомобілів Mitsubishi Outlander PHEV за ціною 1 510 932 грн, що в грошовому еквіваленті становить 58,6 тис. доларів за один автомобіль.

"Глава відомства звернув увагу пана Осаму Месуко на той факт, що існує диспропорція між цінами, закладеними в умови договору між офіційним представником компанії Mitsubishi Motors в Україні - товариством з обмеженою відповідальністю "Ніко Діамант" та урядом України, а також цінами, за якими аналогічні автомобілі можна придбати в деяких країнах Європи", - сказано в повідомленні.

За словами Авакова, зниження ціни дозволить Нацполіції використати вивільнений фінансовий ресурс для закупівлі додаткових автомобілів.

Сторони домовилися, що Mitsubishi Motors після додаткових консультацій з фахівцями МВС найближчим часом сформулює уточнені пропозиції для Нацполіції.

Раніше в понеділок Аваков розповів про фінансування системи МВС на 2017 рік. Міністр назвав бюджет бюджетом прогресу і розвитку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram