ГоловнаСвіт

Трампу сподобався різдвяний лист Путіна

"Дуже гарний лист від Володимира Путіна, його думки такі правильні".

Трампу сподобався різдвяний лист Путіна
Фото: EPA/UPG

Обраний президент США Дональд Трамп, який вступить на посаду менш ніж через місяць, отримав різдвяний лист від президента Росії Володимира Путіна, і він йому дуже сподобався.

"Дуже гарний лист від Володимира Путіна, його думки такі правильні. Я сподіваюся, обидві сторони зможуть жити відповідно до цих думок і нам не доведеться йти іншим шляхом", - цитує заяву адміністрації Трампа видання The Hill.

У листі, який надіслав Путін, йдеться про важливість співпраці між США і Росією.

"Я сподіваюся, що після того як Ви займете посаду президента Сполучених Штатів Америки, ми, діючи в конструктивному і прагматичному ключі, зможемо зробити реальні кроки щодо відновлення двосторонньої співпраці в різних областях, а також вивести наші відносини на міжнародній арені на якісно новий рівень", - написав російський президент.

Варто відзначити також, що в п'ятницю під час своєї підсумкової прес-конференції за рік Путін, відповідаючи на одне із запитань журналістів, відзначив наполегливість Трампа, який "до кінця йшов, хоча ніхто не вірив, крім нас з вами, в те, що він переможе". Він також висловив надію, що при новому президенті США і Росія зможуть вибудовувати нові відносини на базі "взаємної симпатії народів один до одного".

Нагадаємо, що під час президентської кампанії в США кандидат від Демократичної партії Гілларі Клінтон назвала Трампа "лялькою", яку б Путін хотів бачити в Білому домі. Влада США, яку поки що представляють демократи, також звинувачувала Росію в спробі вплинути на результати виборів США. Це нібито робилося з метою забезпечити перемогу Трампа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram