ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики тричі намагалися атакувати позиції ЗСУ в районі Світлодарської дуги

З початку доби терористи скоїли 30 обстрілів, з них два - по населених пунктах.

Бойовики тричі намагалися атакувати позиції ЗСУ в районі Світлодарської дуги
Фото: пресс-служба президента

З початку доби в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики 30 разів обстріляли позиції військовослужбовців на всіх напрямках і населені пункти.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

"Всього з опівночі зафіксовано 30 обстрілів, з них два - по населених пунктах", - йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку з 120- і 82-міліметрових мінометів терористи вели вогонь по Широкиному, Лебединському, Талаківці і Водяному. Новотроїцьке обстріляли з гранатометів, а Широкине - з озброєння БМП.

Поблизу Водяного бойовики також намагалися атакувати позиції бійців АТО, проте після відкриття вогню у відповідь відступили.

На Донецькому напрямку з 152-міліметрової артилерії бойовики обстріляли позиції військових в районі Червоного орача. Вогонь 122-міліметрової артилерії, мінометів, озброєння БМП і великокаліберних кулеметів зафіксовано в районі Луганського, на Світлодарській дузі. З мінометів калібру 120 і 82 міліметри, гранатометів різних систем були обстріляні Авдіївка і Верхньоторецьке. З 152-міліметрової артилерії терористи також обстріляли Миронівку.

"Тричі бойовики намагалися атакувати наші позиції в районі Світлодарської дуги, і кожен раз змушені були, забираючи поранених, відступати", - заявляють в штабі.

На Луганському напрямку під вогонь 120-міліметрових мінометів, гранатометів і стрілецької зброї потрапили Троїцьке і Новоолександрівка.

Нагадаємо, раніше штаб АТО підтвердив загибель військового, якого вважали взятим у полон біля Світлодарська. Волонтери повідомляють про загибель в полоні бойовиків трьох військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram