ГоловнаПолітика

Суд засудив колишнього прокурора Краматорська і його заступника до 8 років в'язниці

Олександра Сухініна визнано винним в отриманні хабара.

Суд засудив колишнього прокурора Краматорська і його заступника до 8 років в'язниці
Задержание Сухинина

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області виніс вирок колишньому прокурору Краматорська Донецької області та його заступникові.

Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган у Фейсбуці.

"За результатами судового розгляду сьогодні Ізюмським міськрайонним судом Харківської області винесено обвинувальний вирок, яким колишнього прокурора м. Краматорська Сухініна А.А., його заступника Гапеєва Г.І. визнано винними в скоєнні злочину за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання хабара службовою особою) і кожному з них призначено покарання у вигляді позбавлення волі терміном на вісім років із позбавленням права займати посади, пов'язані з адміністративно-господарськими обов'язками терміном на три роки і з конфіскацією всього належного їм майна на праві приватної власності", - написала Сарган.

Крім того, колишній начальник держслужби боротьби з економічними злочинами міськвідділу Краматорська ГУ МВС України в Донецькій області Яременко визнаний винним за ч. 2 ст. 369 Кримінального кодексу. Йому призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із позбавленням права займати посади, пов'язані з адміністративно-господарськими обов'язками терміном на три роки.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки та військової прокуратури затримали прокурора Краматорська Сухініна в квітні 2015 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram