ГоловнаПолітика

Публічне розслідування заяв Онищенка буде іспитом на ефективність для НАБУ, - Бурбак

"У країні відбувався переворот у системі виконавчої влади", - вважає голова фракції.

Публічне розслідування заяв Онищенка буде іспитом на ефективність для НАБУ, - Бурбак
Фото: nfront.org.ua

Фракція "Народний фронт" вимагає від правоохоронних органів з'ясувати всі обставини підкупу засобів масової інформації та організацію проплачених акцій протесту проти уряду Арсенія Яценюка, про що заявляв колишній народний депутат Олександр Онищенко.

Про це

заявив керівник фракції Максим Бурбак під час Погоджувальної ради.

"Фракція не сприймає і ніколи не погодиться з будь-якими примітивними поясненнями про неможливість провести результативне розслідування", - підкреслив керівник фракції.

На його думку, порівнюючи "хвилі брудної брехні" в ЗМІ проти уряду Яценюка і інформацію від Онищенка, можна зрозуміти, що "в країні відбувався переворот у системі виконавчої влади".

"Уся система дискредитації уряду Яценюка зазнала фіаско. Як мильна бульбашка луснуло кожне звинувачення. Розвалилися всі політичні технології. Звинувачення виявилися нікчемною вигадкою, штучно розтиражованою за мільйони доларів", - заявив Бурбак.

Він підкреслив, що відкрите і публічне розслідування цієї справи стане іспитом на ефективність і для НАБУ, і для інших органів боротьби з корупцією у вищих ешелонах влади.

"Тепер ми бачимо початок нової брудної кампанії проти Арсена Авакова, збір підписів за відставку Андрія Парубія. Хочу всім відповідально заявити - на вас чекає чергове фіаско", - сказав Бурбак.

Нагадаємо, раніше директор НАБУ Артем Ситник розповів, що Бюро поки що

не отримало конкретної інформації щодо заяв Онищенка про підкуп депутатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram