ГоловнаПолітика

Кононенко зажадав від Онищенка поіменний список усіх, кому він платив

"Близько 70 депутатів отримували від нього гроші. Назви прізвища".

Народний депутат Ігор Кононенко зажадав від депутата-втікача Олександра Онищенка опублікувати докладний поіменний перелік усіх осіб, кому з держслужбовців і депутатів платили гроші.

"Коли Онищенко робить заяви, що підкуповував депутатів, підкуповував голів облрад, принципова позиція моя і нашої фракції - назви прізвища! Назвіть прізвища тих, кому давали гроші і кого ти купував. А далі вже будуть питання до цих людей", - заявив Ігор Кононенко 9 грудня у програмі "Великий ефір" на телеканалі NewsOne.

За словами заступника голови фракції "Блок Петра Порошенка", він особисто і разом з колегами депутатами готовий ініціювати розслідування з цього приводу і звернутися в Національне антикорупційне бюро.

"Онищенко назвав, що близько 70 депутатів отримували від нього гроші. Будь ласка, назви прізвища - хто отримував ці гроші. Щоб було проведено розслідування щодо цих депутатів або компаній. Необхідно назвати якісь конкретні факти, коли ви робите такі звинувачення", - зажадав народний депутат.

Нагадаємо, раніше ЗМІ і народний депутат Лещенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомляли про спроби блокування обшуків і вилучення документів СБУ і ГПУ з компанії "Укргазвидобування" у справі Онищенка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram