ГоловнаПолітика

Маккейн і Грем мають намір відвідати Україну в кінці грудня

Голова комітету у справах збройних сил США відомий своєю підтримкою України і гострою критикою російської агресії.

Маккейн і Грем мають намір відвідати Україну в кінці грудня
Фото: EPA/UPG

Сенатор США від Республіканської партії, голова комітету у справах збройних сил Джон Маккейн і сенатор США від Республіканської партії, член комітетів у справах збройних сил, з юридичних питань і бюджету Ліндсі Грем мають намір відвідати Україну в кінці грудня.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру посольства України в США.

"Сенатор Грем запевнив у тому, що питання підтримки України і надалі належить до пріоритетів його діяльності, і підтвердив намір відвідати Україну в кінці грудня спільно з головою комітету у справах збройних сил Маккейном", - сказано в повідомленні за підсумками зустрічі Грема з віце-прем'єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванною Клімпуш-Цинцадзе і послом України в США Валерієм Чалим.

Відзначається, що українська сторона своєю чергою подякувала сенатору за підтримку в ухваленні Конгресом законодавчих актів, які передбачають збільшення США фінансової допомоги Україні, а також допомоги з питань безпеки.

Особливу увагу під час зустрічі приділено подальшим спільним крокам з метою забезпечення прийняття Сенатом і набуття чинності закону "Про підтримку стабільності і демократії в Україні".

Сторони також обговорили пріоритетні питання, пов'язані з протидією агресії Росії проти України.

Сенатор-республіканець Джон Маккейн відомий своєю підтримкою України і гострою критикою російської агресії.

Як повідомлялося, головний претендент на посаду держсекретаря США в уряді Дональда Трампа Джон Болтон закликав до надання Україні зброї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram