ГоловнаПолітика

Яценюк: ми очікуємо від Євросоюзу виконання його частини домовленостей

Україна не повинна стати заручницею бюрократичних колізій, вважає лідер "Народного фронту".

Яценюк: ми очікуємо від Євросоюзу виконання його частини домовленостей
Фото: nfront.org.ua

«Ми очікуємо від ЄС виконання його частини домовленостей і твердої політичної волі за нинішніх міжнародних обставин. Таку волю сьогодні демонструє український народ. Внутрішні політичні чи бюрократичні колізії не можуть робити Україну заручником», - написав на своїй сторінці у Facebook лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк після виступу на засіданні Комітету Європарламенту із закордонних справ 29 листопада.

Він зазначив, що у своїй промові «говорив про наше становище, про війну Росії проти України, про те, що нам вдалося врятувати країну від економічного колапсу, про те, що чи не вперше в історії ми зуміли вистояти проти прямої російської агресії і розпочати масштабні зміни і зрушення»: «Я відчував підтримку депутатів Європейського парламенту - у запитаннях, у коментарях, у щирому інтересі до того, як змінюється Україна».

«Я говорив прямо і відверто. Ми очікуємо від Європейського Союзу виконання його частини домовленостей і твердої політичної волі за нинішніх міжнародних обставин. Таку волю сьогодні демонструє український народ. Внутрішні політичні чи бюрократичні колізії не можуть робити Україну заручником», - наголосив лідер «Народного фронту».

«Сьогоднішня розмова у Європейському парламенті підтверджує, що в нас багато союзників. Вірю у спільну позицію і тиск задля необхідного результату», - написав Арсеній Яценюк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram