ГоловнаЕкономікаДержава

Експерти обговорять підвищення акцизів на алкоголь

Чого бояться алкогольні лобісти?

Експерти обговорять підвищення акцизів на алкоголь
Фото: profinance.kz

У середу 30 листопада об 11:00 в рамках партнерства Інституту Горшеніна і Реанімаційного пакету реформ, у співпраці з коаліцією громадських організацій "За тверезу Україну" та за підтримки сайту LB.ua відбудеться прес-конференція за участю експертів і громадських активістів на тему: "Акцизи на алкоголь в Україні: чого бояться алкогольні лобісти?"

Останнім часом у медіа обговорюють питання підвищення акцизів на алкоголь в Україні, а представники алкогольного бізнесу або ж їхні лобісти активно поширюють міфи, щоб не допустити підвищення податків і цін на алкогольні вироби більше, ніж на рівень інфляції.

Учасники прес-конференції запропонують ставки акцизів на алкоголь, розкажуть про те, чому важливо підвищити акцизи не лише на рівень інфляції, спростують міфи алколобістів і розкажуть про міжнародну практику в підвищенні акцизів.

Прес-конференція відбудеться за адресою: вул. Мала Житомирська, 18-б, прес-центр Інституту Горшеніна (вхід в арку з боку Михайлівського провулка).

Учасники заходу:

  • Костянтин Красовський, завідувач відділу контролю над тютюном та алкоголем Інституту стратегічних досліджень МОЗ України;
  • Ілля Несходовський, експерт групи "Податкова реформа" РПР;
  • Андрій Новак, голова Комітету економістів України;
  • Юлія Солоха, координатор коаліції громадських організацій "За тверезу Україну".

Контакти для акредитації ЗМІ: (044) 230 49 62; 0674738664, [email protected] - Юлія Солоха.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram