ГоловнаСуспільствоПодії

За фактом пожежі у львівському нічному клубі відкрито кримінальне провадження

Причиною пожежі стало необережне поводження з відкритим вогнем

За фактом пожежі у львівському нічному клубі відкрито кримінальне провадження

За фактом пожежі у львівському нічному клубі поліцією відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

"Сьогодні, 27 листопада, близько 2:00 надійшло повідомлення про пожежу в нічному клубі, розташованому на вулиці Науковій у Львові. На місці події працювала слідчо-оперативно група та експерти-вибухотехніки. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало необережне поводження з відкритим вогнем. Під час шоу в концертному залі клубу вогонь перекинувся на стелю і стіни, що і стало причиною пожежі. На той час в клубі перебувало більш як 200 людей, 22 з них звернулися за медичною допомогою, троє у важкому стані", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від трьох до восьми років.

Після ліквідації пожежі та усунення задимлення правоохоронці продовжили свою роботу, досудове розслідування триває.

Нагадаємо, вночі в розважальному центрі "Мі100" на вул. Науковій у Львові виникла пожежа під час вогняного шоу. Кількість людей, які постраждали в результаті пожежі в нічному клубі Львова, зросла до 25. Двоє перебувають у реанімації. Через пожежу було евакуйовано 250 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram