ГоловнаСуспільствоЖиття

В офісний центр "Гуллівер" в Києві прийшли з обшуком (оновлено)

Обшук пов'язаний з розслідуванням справи про розкрадання коштів банку "Михайлівський".

В офісний центр "Гуллівер" в Києві прийшли з обшуком (оновлено)
Фото: elektraua.livejournal.com

Служба безпеки проводить обшук у торгово-розважальному центрі "Гуллівер" у Києві.

Про це повідомила речник СБУ Олена Гітлянська.

"Проводяться слідчі дії на виконання рішення суду", - сказала вона.

Обшук пов'язаний з розслідуванням справи про розкрадання коштів банку "Михайлівський".

За її словами, роботу ТРЦ не блокують.

Джерело в правоохоронних органах повідомило, що перевіряють документацію з метою забезпечення виплат вкладникам банку "Михайлівський".

Оновлення. Керівник апарату голови Служби безпеки України Олександр Ткачук під час брифінгу в п'ятницю підкреслив, що силовики не блокували доступу до будівлі.

"Співробітники СБУ при взаємодії з Генеральною прокуратурою та Національною поліцією ініціювали низку слідчих дій, пов'язаних з банком "Михайлівський". Наші співробітники ініціювали, зокрема, проведення слідчих дій на території офісного центру "Гуллівер", не торгово-розважального центру. Коли правоохоронці з'явилися біля офісного центру, охорона і адміністрація будівлі вирішили заблокувати систему доступу в будівлю, відключили ліфти, що призвело до того, що окремі люди не могли потрапити всередину. Ці обмеження не пов'язані з діями, які здійснювали правоохоронці", - розповів він.

Нагадаємо, 14 листопада Шевченківський райсуд Києва арештував ТРЦ "Гуллівер". Раніше Апеляційний суд залишив чинним продовження арешту підозрюваного в розкраданні 870 млн гривень колишнього голови правління банку "Михайлівський" Ігоря Дорошенка із заставою 137,8 млн гривень до 7 грудня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram