ГоловнаСуспільствоПодії

Люди в камуфляжі розгромили кабінет Марушевської в будівлі Одеської митниці

Побили охоронця і розгромили один із кабінетів.

Люди в камуфляжі розгромили кабінет Марушевської в будівлі Одеської митниці
Фото: facebook.com/markgordienko1968

Двадцять людей у камуфляжі у вівторок близько 10:40 увірвалися в адміністративний будинок Одеської митниці за адресою: вул. Гайдара, 21-а, завдали тілесних ушкоджень охоронцеві та розгромили один із кабінетів.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Співробітники поліції, які прибули на виклик, завадили конфлікту.

У цей час усіх зловмисників доставили до Малиновського відділу поліції, де правоохоронці встановлюють їхні особи і обставини події.

За даними джерела агентства "Інтерфакс-Україна" в правоохоронних органах, напад пов'язаний із діяльністю однієї з компаній, яка займається експортно-імпортними операціями, і таким чином намагалася "порозумітися" з керівництвом митниці.

За даними видання "Думская", трощили митницю члени якоїсь "Всеукраїнської ради боротьби з корупцією "Смерч". Керівник організації - Анатолій Будник. Усі учасники групи - воїни АТО. В результаті рейду розгромили кабінет, в якому ще недавно працювала голова Одеської митниці Юлія Марушевська.

Фото: facebook.com/markgordienko1968

Голова одеської організації "Рада громадської безпеки" Марк Гордієнко пише в фейсбуці, що затримані причетні до "горіхової мафії".

"«Залітне» ОЗУ з Києва, прикриваючись камуфляжною формою і гучною назвою «Смерч», вирішило в Одесі кришанути тему горіхів фірмочки «Санрайз»", - написав він.

Нагадаємо, 14 листопада голова Одеської митниці Юлія Марушевська написала заяву про відставку. Однак голова Державної фіскальної служби Роман Насіров заявив, що звільнення Марушевської з посади начальника Одеської митниці можливе тільки після передачі нею справ і документів з дотриманням усіх необхідних умов. Утім, за даними агентства "Інтерфакс-Україна", Марушевська в адмінбудівлю Одеської митниці не навідується.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram