ГоловнаСуспільствоЖиття

У центрі Києва перекрито рух транспорту

Вихід і вхід зі станції метро "Хрещатик" на вулицю Інститутську закрито для пасажирів.

У центрі Києва перекрито рух транспорту
Фото: EPA/UPG

У понеділок, 21 листопада, в Києві у зв'язку із заходами до річниці Революції гідності на кількох центральних вулицях обмежено рух транспорту.

Про це раніше повідомляла прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Зокрема, з 06:00 ранку і до закінчення заходів перекрито рух вулицями Хрещатик, Михайлівською, Архітектора Городецького, Ольгинською та Інститутською.

Тимчасово обмежено рух вулицями Лаврською, Цитадельною, Банковою, Круглоуніверситетською, Лютеранською, Заньковецької, Інститутською, М. Грушевського, провулком Лаврським.

Також змінюється рух громадського транспорту, а вихід і вхід зі станції метро "Хрещатик" на вулицю Інститутську закрито для пасажирів.

Як повідомляють на  сайті Національної поліції, сьогодні в усіх регіонах України пройде близько 380 масових заходів.

"Щоб уникнути будь-яких провокацій і загроз життю і здоров'ю всіх учасників акцій, підрозділи Нацполіції та Нацгвардії вже працюють у посиленому режимі. Для забезпечення громадського порядку буде залучено майже 15 тисяч поліцейських і 3 тисячі нацгвардійців", - йдеться в повідомленні.

Участь у заходах в Києві планують узяти більш ніж 11 тис. осіб, уточнили в поліції.

Нагадаємо, 21 листопада відзначають День Гідності і Свободи. Свято встановлено на честь подій на Майдані 2004 і 2013 років, коли громадяни України виступили на захист свого європейського майбутнього і демократії. Ця дата була закріплена указом президента України від 13 листопада 2014 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram