ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція закрила будинок розпусти у Краматорську

Для цього знадобилося більше року.

Поліція закрила будинок розпусти у Краматорську
Фото: dn.npu.gov.ua

Поліція Донецької області 17 листопада закрила будинок розпусти в Краматорську, який працював під вивіскою масажного салону спочатку на вулиці Марата, а опісля на Машинобудівників.

Як повідомляє прес-служба поліції, для цього знадобилося більше року. Кримінальне провадження за ч.2 ст.302 (створення або утримання місць розпусти) Кримінального кодексу було відкрите ще 1 жовтня 2015 року, а 21 жовтня того самого року відбувся перший обшук. Після проведення слідчих дій салон переїхав на іншу адресу.

Поліція знайшла свідків, яким були надані інтимні послуги в цьому салоні, і знову отримала постанову на обшук, під час якого в борделі застали 15-річного юнака. У зв'язку з цим було розпочато друге провадження - за ч.1 ст.156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу.

17 листопада 2016 року після низки обшуків, протягом яких були зібрані додаткові докази функціонування борделю, Краматорський міський суд наклав арешт на приміщення і заборонив ним користуватися. Коли поліцейські прийшли в салон, щоб виконати постанову, в будівлі перебували кілька дівчат-працівниць. Жодного масажного столу в приміщенні не було - тільки двоспальні ліжка.

Приміщення відключено від водо- та газопостачання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram