ГоловнаПолітика

У Києві замість МРЕВ на Авторинку відкрили сервісний центр МВС

Відділ був одним із найкорумпованіших у столиці.

У Києві замість МРЕВ на Авторинку відкрили сервісний центр МВС
Фото: mvs.gov.ua

У вівторок, 15 листопада, в Києві відкрився новий сервісний центр МВС за адресою Столичне шосе, 104. Раніше тут було одне з найкорумпованіших МРЕВ, відзначає прес-служба МВС.

Колишнє МРЕВ тепер є двоповерховим сервісним центром, в якому 19 адміністраторів надаватимуть послуги з реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку транспортних засобів, а також інші послуги сервісних центрів МВС.

"Сервісний центр МВС на Авторинку був одним із найскладніших і найбільш корумпованих. Зараз це просторий і сучасний двоповерховий сервісний центр, оснащений електронною чергою, електронним інформаційним боксом, у нас є планшет для оцінки якості надання послуг, а також веб-камера, за допомогою якої можна переглянути обслуговування і завантаженість центру. Це вже другий центр у Києві та третій в Україні. Такі з'являться по всій Україні", - розповів керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

До кінця року сервісні центри МВС нового зразка з'являться ще в 9 областях України.

Нагадаємо, перший сервісний центр відкрили в Києві ще в липні 2016 року. 1 листопада 2016 року в Дніпрі відкрили другий центр.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram