ГоловнаСвіт

Прем'єр Нової Зеландії пропустив дзвінок від Трампа

За даними ЗМІ, наступний телефонний дзвінок від Трампа очікується в середу.

Прем'єр Нової Зеландії пропустив дзвінок від Трампа
Джон Кей
Фото: EPA/UPG

Прем'єр Нової Зеландії Джон Кей повідомив, що обраний президент США Дональд Трамп дзвонив йому по телефону, але він пропустив цей дзвінок.

Про це повідомляє NZ Herald.

"Я не бачив, коли дзвінок надійшов", - сказав прем'єр. Він пояснив, що просто не помітив виклику "в метушні справ", пов'язаних з усуненням наслідків потужного землетрусу і подальших афтершоків.

Як повідомляє видання, наступний телефонний дзвінок від Трампа очікується в середу, однак воно не подає джерела цієї інформації.

Землетрус магнітудою 7,5 і цунамі сталися в Новій Зеландії минулої неділі, 13 листопада. Двоє людей загинули, економічний збиток від стихійного лиха оцінюють в $1,5 млрд.

Нагадаємо, що 8 листопада Дональд Трамп здобув перемогу на президентських виборах, обійшовши кандидата від Демократичної партії Гілларі Клінтон. За республіканця віддали свої голоси 290 вибірників із 270 необхідних, за Клінтон - 232. При цьому кандидат від демократів обійшла Трампа за загальною кількістю виборців: за неї проголосували на 220 тисяч осіб більше, ніж за Трампа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram