ГоловнаСвіт

У Росії двоє підлітків обстріляли поліцейських і наклали на себе руки

Офіційно представники МВС РФ не підтверджують їхньої загибелі.

У Росії двоє підлітків обстріляли поліцейських і наклали на себе руки

У селищі Струги Червоні Псковської області Росії двоє 15-річних підлітків обстріляли поліцейських, а потім наклали на себе руки.

Про це повідомляє "Интерфакс" із посиланням на джерело, знайоме з ситуацією. Слідчий комітет РФ підтвердив, що підлітків знайшли мертвими.

"Поліцейські вжили заходів для блокування ділянки місцевості та гарантування безпеки громадян на прилеглій території, а також заходи з обеззброєння школярів і визволення їх з дому. Однак, незважаючи на всі зусилля, трагедії уникнути не вдалося. Підлітки наклали на себе руки", - повідомляє прес-служба регіональної адміністрації.

За даними місцевих ЗМІ, спочатку молодик застрелив дівчину, а потім себе. Імена неповнолітніх не вказують. Офіційно представники МВС не підтверджують їхньої загибелі.

Поліцейські прибули в селище, щоб перевірити інформацію про зниклого безвісти підлітка. Коли вони під'їхали до будинку на вулиці Кудрявцева, по них відкрили вогонь із мисливської рушниці. Співробітники поліції не постраждали, їх автомобіль зазнав пошкоджень.

Раніше підлітки опублікували на своїх сторінках у соцмережі "ВКонтакте" однакові прощальні послання до родичів, звинувативши близьких у "руйнуванні психіки і життя". Вони транслювали в Periscope, як стріляли по машині поліції. На відео вони називають себе Бонні та Клайдом. Молодик також говорив, що в них закінчилися патрони. Як це пов'язується з інформацією, що він застрелив свою подругу, не зрозуміло.

На відео молодий чоловік також розповідає, що вбив двох собак і поранив матір своєї подруги в стегно, коли та намагалася пройти в будинок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram