ГоловнаПолітика

Ніякого псевдомайдану за гроші Росії і Януковича не буде, - Пашинський

Він також закликав підтримати законопроект про спецконфіскацію коштів Януковича.

Ніякого псевдомайдану за гроші Росії і Януковича не буде, - Пашинський
Сергей Пашинский
Фото: Макс Требухов

Ніяким антиукраїнським силам не вдасться дестабілізувати ситуацію в країні, незважаючи на щедре фінансування з боку Росії, екс-президента Віктора Януковича і "Опозиційного блоку".

Про це заявив голова Комітету з питань нацбезпеки та оборони, заступник керівника фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський під час Погоджувальної ради, повідомляють на сайті "НФ".

Він закликав усіх депутатів, "які з телеекранів постійно розповідають про свою турботу про громадян", підтримати законопроект про спецконфіскацію коштів Януковича.

"Хочу звернутися до всіх, хто хоче допомогти народу, - є 40 млрд гривень Януковича на рахунках "Ощадбанку", давайте перерахуємо їх у бюджет", - сказав Пашинський.

За його словами, законопроект про спецконфіскації "повинні підтримати всі нормальні фракції".

"Хочу сказати, що так чи інакше Янукович, Путін і вся нечисть прорахувалися три роки тому, прорахуються і зараз: ми не тільки утримаємо нашу державу, ми виконаємо всі зобов'язання перед своїми нащадками, отримаємо статус європейської держави, чого б це нам не коштувало" , - додав Пашинський.

Нагадаємо, в жовтні хакери виклали в мережу "план Суркова про дестабілізацію в Україні", в який входить план заходів щодо дестабілізації суспільно-політичної ситуації в країні, а також документ про створення республіки на території Закарпаття. Терміни реалізації комплексу заходів - листопад-березень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram